Έδωσαν πινακίδα αντί για σημαία στον 11χρονο Αμίρ από το Αφγανιστάν

Μία καταγγελία που προκαλεί οργή κάνει το γύρο του διαδικτύου και τον social media. Αφορά τον 11χρονο Αμίρ από το Αφγανιστάν που είχε κληρωθεί για να είναι ο σημαιοφόρος του σχολείου του.

Μάλιστα είχε δώσει και συνέντευξη, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ωστόσο, τελικά ο Αμίρ δεν κράτησε τη σημαία αλλά την ταμπέλα του σχολείου του.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου καταγγέλλει στο facebook, ότι ο διευθυντής του σχολείου αποφάσισε να μην δώσει τη σημαία στο Αφγανόπουλο.

«Όπως μαθαίνω, με απόφαση του διευθυντή του σχολείου, η σημαία δόθηκε σε άλλο μαθητή και το 11χρονο Αφγανόπουλο κράτησε την πινακίδα με τον τίτλο του σχολείου. Ο διευθυντής επικαλέστηκε ότι το παιδάκι από το Αφγανιστάν αρνήθηκε να μπει σε εκκλησία με τη σημαία. Το Αφγανόπουλο δηλώνει έκπληξη και υποστηρίζει πως ουδέποτε του είπαν κάτι τέτοιο και πως δεν είχε πρόβλημα να μπει σε χριστιανική εκκλησία. Μαθαίνω επίσης πως ετοιμάζεται παρέμβαση από το υπουργείο Παιδείας που θα ζητήσει διευκρινίσεις για την όλη υπόθεση…».