Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Συνεργασία για την Καλαμαριά”

Τους βασικούς άξονες του προεκλογικού του προγράμματος, με στόχο μια ακόμη θητεία στον δημαρχιακό θώκο, παρουσίασε ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία για την Καλαμαριά”, Θεοδόσης Μπακογλίδης, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στην οδό Μεταμορφώσεως, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου.

Παρουσία δεκάδων συνδημοτών του, που δεν πτοήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που προηγήθηκε, ο κύριος Μπακογλίδης έθεσε ως βασικές προτεραιότητες την κοινωνική φροντίδα και πρόνοια υγείας για όλους τους πολίτες, την παροχή- υψηλού επιπέδου- δημοτικών υπηρεσιών, την τόνωση της τοπικής οικονομίας με την αναζωπύρωση των αγορών του δήμου, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση του για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής που έχουν ήδη δρομολογηθεί, την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της αισθητικής ανάπλασης της Καλαμαριάς, σε κάθε γωνιά, τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου.

Πριν από την έναρξη της παρουσίασης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ο κ. Μπακογλίδης κάλεσε στο βήμα τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, “Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά”, Αμαλία Πασαλίδου και «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς», Μιχάλη Παναγιωτίδη που ως γνωστόν αποφάσισαν κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο της “Συνεργασίας για την Καλαμαριά”.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η κα Πασαλίδου τόνισε την ανάγκη , η Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει πραγματικά ο τόπος των πολλών κοινών ιδεών, των πολλών κοινών δράσεων, των πολλών κοινών αποφάσεων.

“Υπερασπιζόμαστε ενωμένοι το δημόσιο συμφέρον, συνεχίζουμε το κοινωνικό έργο του δήμου σ αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης που βιώνει ο τόπος”, υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτίδης.