Εκδήλωση για τον «πατριωτισμό στη σύγχρονη εποχή» από το ΚΕΑΣΜ

Εκδήλωση για τον «πατριωτισμό στη σύγχρονη εποχή» διοργανώνει το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης, στο Κιλκίς την ερχόμενη Πέμπτη.

Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Πατριωτισμός στη σύγχρονη εποχή: Πώς ορίζεται;» και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «θα γίνει παρουσίαση της οικονομικής, κοινωνικής και διπλωματικής υπόστασης του πατριωτισμού ως ιδέας και κινήματος, με σεβασμός στις βαθιές μας ρίζες και με το βλέμμα μας στο αύριο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κιλκίς (αίθουσα εκδηλώσεων «Β. Σεργιαννίδης»), την Πέμπτη, από τις 18.30′ ως τις 20.30′.

Ομιλητές θα είναι η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού – πολιτισμού, Μιχαλία Καραμισάκη, ο γενικός διευθυντής αντιπροσωπειών «Τιρεκίδη» και πρόεδρος ΣΕΕΜΑΒΕ, Θεόφιλος Τιρεκίδης, ο απόστρατος αξιωματικός ΠΒ και αντιπρόεδρος του παραρτήματος ΕΑΑΣ Κιλκίς, Θωμάς Ζερζελίδης και ο οικονομολόγος, μεταπτυχιακός φοιτητής στον τουρισμό και την τοπική ανάπτυξη ΑΠΙ, Μιχάλης Θεοχαράκης.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο επικοινωνιολόγος, μεταπτυχιακός φοιτητής διεθνών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει το στέλεχος του ΚΕΑΣΜ και φοιτήτρια του τμήματος βαλκανικών, σλαβικών και ανατολικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Έλενα Παπαχατζοπούλου.