Εκδήλωση για τους πλειστηριασμούς από τη Λαϊκή Ενότητα

Εκδήλωση για τους πλειστηριασμούς, για την ανάγκη ακατάσχετου της πρώτης κατοικίας, την προστασία της λαϊκής περιουσίας και την απόλυτα αναγκαία διαγραφή των λαϊκών χρεών διοργανώνει η Π.Ε. Ευόσμου – Κορδελιού της Λαϊκής Ενότητας, την Παρασκευή 23 Φλεβάρη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Με ένα «κλικ» στον υπολογιστή, θα παίρνουν τα σπίτια και τη λαϊκή περιουσία, ακόμη και για οφειλές πάνω από 500 ευρώ στο Δημόσιο, την ίδια ώρα που μειώνουν κι άλλο μισθούς και συντάξεις, και δε μπορούμε να πληρώσουμε τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις μας».

Το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Π.Ε. Ευόσμου – Κορδελιού της Λαϊκής Ενότητας, την Παρασκευή 23 Φλεβάρη, ώρα 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Ευόσμου, είναι «STOP στους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας – Διαγραφή λαϊκών χρεών».

Τις εξελίξεις σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας για το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας, την προστασία της λαϊκής περιουσίας και την απόλυτα αναγκαία διαγραφή των λαϊκών χρεών, τις δράσεις του πανελλαδικού κινήματος που έχει αναπτυχθεί ενάντια στους πλειστηριασμούς, στο οποίο συμμετέχει η Λαϊκή Ενότητα με όλες τις δυνάμεις της, καθώς και τις θέσεις της ΛΑΕ για την γενικότερη κατάσταση στη χώρα, θα αναπτύξουν οι Στρατούλης Δημήτρης, πρ. Αν. Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, και Σουλτανίδου Χριστίνα, Συντονίστρια Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης.