Εκκενώνεται ο ΔΟΛ, οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να υπογράψουν τις απολύσεις τους στο ισόγειο

Εκκενώνεται το κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου, ενώ ειδοποιήθηκαν οι δημοσιογράφοι και άλλοι εργαζόμενοι να μαζέψουν τα πράγματά τους. Επίσης τους ενημέρωσαν ότι θα υπογράψουν τις απολύσεις τους στο ισόγειο, ενώ σε όσους αρνηθούν θα σταλούν με δικαστικό κλητήρα.
Αναστέλλεται προσωρινά η κυκλοφορία των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», με τελευταίο φύλλο το αυριανό των «ΝΕΩΝ». Οι εργαζόμενοι δε γνωρίζουν αν κάποιοι θα συνεχίσουν να εργάζονται στα έντυπα του ΔΟΛ υπό το νέο καθεστώς.

Eπίσης, όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, κατέβηκαν οι ιστοσελίδες του “Βήματος” και των “Νέων”. Η πρωτοβουλία αυτή δεν ανήκει στο  νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και έγινε μια ημέρα πριν την υπογραφή της συμφωνητικού μεταβίβασης των σημάτων του ΔΟΛ από τους ειδικούς εκκαθαριστές. Το μήνυμα που αναφέρεται στην οθόνη και των δύο ιστοσελίδων είναι το εξής: “Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Η σελίδα που ζητήσατε να δείτε δεν υπάρχει (πια).Τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να επιστρέψετε στην  αρχική σελίδα”. Αντιθέτως, το portal του ΔΟΛ, www.in.gr είναι σε λειτουργία.