Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ αποτελεί το νέο δυναμικό φορέα των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΧΑΝΘ.

Είναι εξειδικευμένο στην Εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού)

Το ΚΔΒΜ ΧΑΝΘ ,  αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες που θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας. Σκοπός μας να παρέχουμε στους σπουδαστές μας τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

«SOCIAL MEDIA & ΨΗΦΙΑΚΟ MARKETING» powered by Social Mind

Μήπως η επιτυχία στα socialmedia απαιτεί κάτι περισσότερο από likes&snapchatting; Λοιπόν ΝΑΙ! Ανακαλύψτε γιατί και γίνετε και εσείς ειδικός στα socialmedia& στο ψηφιακό marketing!

–> Έναρξη 2 Απριλίου

–> Θέσεις περιορισμένες

Για περισσότερα πατήστε εδώ: https://bit.ly/2tKSfn0

 «ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ- ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»

Εάν για την εξέλιξή σου χρειάζεται να κάνεις δημόσιες ομιλίες και παρουσιάσεις, κράτησε τη θέση σου στο πρόγραμμα «Δημόσια Ομιλία – Εισηγητής Ενηλίκων» του Κέντρου δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ. Απόκτησε την Πιστοποίηση Κατάρτισης «Ομιλητής – Εισηγητής ενηλίκων». Βελτίωσε το παρουσιαστικό σου, απόκτησε άνεση λόγου και κοινωνικές δεξιότητες. Μάθε περισσότερα https://bit.ly/2BBekbK

 «ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ»

Μάθε τα πάντα για την παρασκευή καλλυντικών, σαπουνιών και οικολογικών καθαριστικών με μόνο φυσικές πρώτες ύλες στην πράξη. Αξιοποίησε τη γνώση σου μέσα από την Πιστοποίηση Κατάρτισης που θα λάβεις στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος!

Δες περισσότερα:https://bit.ly/2BBd9sQ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα μυστικά της Φωτογραφίας. Σκοπός του τμήματος είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό και να τους βοηθήσει να βρουν το φωτογραφικό τους στυλ.

Δες περισσότερα:https://bit.ly/2Y6VzGR

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους δεν διαθέτουν καμία προηγούμενη εμπειρία κι έχει ως στόχο να τους μυήσει στις γνώσεις βασικών Πατρόν μπλούζας-φούστας- παντελονιού-φορέματος σε σταθερά και ελαστικά υφάσματα.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα γίνει κοπή και ραφή κάποιων σχεδίων έτσι ώστε να διδαχθούν την ολοκλήρωση του ρούχου και να εκπαιδευτούν σε ραπτομηχανή.

Μάθε περισσότερα:https://bit.ly/2TOwL8b

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

«Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή Τέχνη 19ος και 20ος αιώνας»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, εικαστικούς, θεατρολόγους, γραφίστες, ξεναγούς, φοιτητές, σπουδαστές νέους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα της ευρωπαϊκής τέχνης, της ιστορίας και του πολιτισμού.

Μάθε περισσότερα:https://bit.ly/2HuQRxA

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Χ.Α.Ν.Θ.

231 600 1000, εσωτ. 0832 & 0830

Email: [email protected]

Και στο site: www.ymca.gr

Facebook: Καλλιτεχνικά & Επιμορφωτικά προγράμματα ΧΑΝΘ