Έλεγχοι από την Οικονομική Αστυνομία Βορείου Ελλάδας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Συνεχείς ελέγχους για τη τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Οπως ανακοινώθηκε το διάστημα από τις 24 έως και τις 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδικής και διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων.

Στη Χαλκιδική:
Σε πιτσαρία διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε αναψυκτήριο, διαπιστώθηκαν δέκα παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας καθώς και η μη έκδοση αποδείξεων κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
Σε αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο, διαπιστώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Στη Θεσσαλονίκη:
Σε καφετέρια-πιτσαρία, διαπιστώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε αναψυκτήριο, βρέθηκε να απασχολείται εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και επιπλέον διαπιστώθηκαν τρεις  παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε αρτοζαχαροπλαστείο, διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο, βρέθηκε να απασχολείται εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και επιπλέον διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε ψητοπωλείο, κατελήφθη να απασχολείται εργαζόμενη, η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στους πίνακες προσωπικού και επιπλέον διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε καφέ-πιτσαρία, βρέθηκε να απασχολείται εργαζόμενη, η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στους πίνακες προσωπικού και επιπλέον διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.