Έμμεση απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στον Κοντομηνά μετά το… “ναι ρε ΜΠΑΟΚ”

Την αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου προκάλεσαν τα σχόλια κατά του Ιβάν Σαββίδη που έγιναν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha“HappyDay”. Οι παρουσιαστές σχολίασαν με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του κ.Σαββίδη ο οποίος εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και μεταξύ άλλων ακούστηκε το “ναι ρε ΜΠΑΟΚ”.

Δείτε το σχόλιο των παρουσιαστών στο 4:45 του βίντεο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μέσω μέσω Facebook αφήνει αιχμές εναντίον του Δημήτρη Κοντομηνά λέγοντας ότι αυτός ήταν που προσέγγισε τον Ιβάν Σαββίδη.

«Πριν οι παρουσιαστές του ALPHA μπουν στον κατά παραγγελία πόλεμο εναντίον του Σαββίδη, με γραφικούς αστεϊσμούς και λαϊκίστικες προσεγγίσεις, μήπως πρέπει να ρωτήσουν αυτόν που υποτίθεται πως προστατεύουν γιατί απεγνωσμένα έψαχνε προσέγγιση με τον Ιβάν τους προηγούμενους μήνες;;

Σε κάθε περίπτωση τους απαγορεύεται -και θα ενημερωθούν αρμοδίως- να επιτίθενται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον Ιβάν Σαββίδη και πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ, ξεσπώντας την πίκρα τους για την αποτυχημένη στρατηγική των αφεντικών τους. Εξάλλου δημόσια ο κ. Σαββίδης εγγυήθηκε την διατήρηση των θέσεων εργασίας του καναλιού εφόσον του παραχωρηθεί, γιατί αυτό είναι αιτία αστείων επιθέσεων;

Και είναι ντροπή τους να εκμεταλλεύονται το δημόσιο βήμα τους παίρνοντας στο λαιμό τους τους συναδέλφους τους τεχνικούς και δημοσιογράφους που δικαίως ανησυχούν για το αύριο, μακριά από διαπλοκές με επιχειρηματικά, πολιτικά ή και…στρατιωτικά κατεστημένα!”» έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.