Ενα… δυνατό φεστιβάλ θορύβου ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη!

Θόρυβος, αλλά θόρυβος μουσικός, αναζωογονητικός και ξεσηκωτικός. Ροκ εν ρολ! Ο λόγος για το We’re Loud Fest 2016 της Slovenly Recordings, ένα δεκαήμερο φεστιβάλ που θα ξεκινήσει με συναυλίες συγκροτημάτων από όλα τα σημεία του πλανήτη και με υπέροχο φαγητό στη Θεσσαλονίκη, θα διασχίσει το Αιγαίο για να  φτάσει μέχρι τη Λέσβο για ένα streetparty με διεθνή μουσικά σχήματα και άλλες εκπλήξεις, ενώ θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα με τρεις δυνατές ημέρες γεμάτες μουσική και, φυσικά, φαγητό!

Το We’re Loud Fest πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και συγκέντρωσε πάνω από 1.000 ανθρώπους με τους μισούς να έχουν ταξιδέψει από όλο τον κόσμο ειδικά για το φεστιβάλ. Άνθρωποι από Αμερική, Ιταλία, Τουρκία δημιούργησαν ένα πολυεθνικό πλήθος που ήρθε στην Αθήνα για να ζήσει την εμπειρία του We’re Loud Fest.

Η φετινή διοργάνωση αρχικά φιλοδοξούσε να ενώσει την Κωνσταντινούπολη με την Αθήνα, ξεκινώντας από την Τουρκία με ένα ευρύ πρόγραμμα συναυλιών στο Βόσπορο, συνεχίζοντας στη Λέσβο και καταλήγοντας στην Αθήνα. Μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία, η αφετηρία του φεστιβάλ μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που αλλάζουν τα σχέδια του φεστιβάλ λόγω ανωτέρας βίας, καθώς τα περσινά capital controls ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα με την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων του φεστιβάλ!

Το πρόγραμμα:

23-26 Σεπτεμβρίου ∙ Θεσσαλονίκη
THE KIDS (Belgium/live)
DEMON’S CLAWS (Canada/live)
BAZOOKA (Volos/live)
MAGNETIX (France/live)
REVEREND BEATMAN (Switzerland/live)
and more tba

27-29 Σεπτεμβρίου ∙ Λέσβος
DEMON’S CLAWS & MAGNETIX (live)

30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου ∙ Αθήνα
DEATH (Detroit, USA/live)
THE SPITS (Michigan, USA – only EU gig of 2016)
SCRAPER (San Francisco, CA/live)
DEMON’S CLAWS (Canada/live)
GAY ANNIVERSARY (Greece/live)
MAGNETIX (France/live)
THE DIRTIEST (Italy/live)
HAND & LEG (Greece/live)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια κτλ. κλικ εδώ.