Ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Ωραιόκαστρο το μήνυμα της «Αλληλεγγύης – Ανατροπής»

Ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Ωραιόκαστρο με το όραμα η περιοχή να μετατραπεί σε πόλο ανάπτυξης, προόδου κι εξωστρέφειας ήταν το μήνυμα που έστειλε η παράταξη «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» του δήμου Ωραιοκάστρου, στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Δρυμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και υποψήφιοι της παράταξης, ο επικεφαλής της Γρηγόρης Εδιρνέλης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου.

«Ευχαριστούμε τους πολίτες από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην σημερινή μας εκδήλωση. Ευχαριστούμε την ταβέρνα “Δρυάδες” στον Δρυμό που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας», αναρτήθηκε στην σελίδα στο facebook της «Αλληλεγγύης – Ανατροπής».

Η «Αλληλεγγύη – Ανατροπή», όπως αναφέρεται, το επόμενο διάστημα θα γνωστοποιήσει σε όλους τους δημότες το πρόγραμμα, υποψηφίους της καθώς και τις θέσεις της για έναν δήμο όπως «τον οραματιζόμαστε και επιθυμούμε, έναν δήμο της προόδου, της ανάπτυξης , της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας!