Ένα υπερθέαμα με σαπουνόφουσκες το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

To μεγαλύτερο Bubble show, ένα υπερθέαμα με σαπουνόφουσκες για παιδιά και μεγάλους έρχεται το Σάββατο και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο συνεδρικό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Εμπνευσμένο από το διάσημο “Cirque Du Soleil”, το  Underwater Bubble Show είναι το πρώτο  θέαμα με  σαπουνόφουσκες  εμπλουτισμένο με φανταστικά  εφέ —  λέιζερ, κανόνια χιονιού, καπνού, οπτικές  ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο —  που δίνει  διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας.

Με αναφορές και αποφθέγματα από τα κλασσικά  και αγαπημένα παραμύθια – Άλικη στην Χώρα     των Θαυμάτων , Μικρή Γοργόνα,  Πίτερ  Παν , Πινόκιο,  είναι ένα  μοντέρνο παραμύθι , με ισορροπημένο συνδυασμό της  δραματικής τέχνης  , παντομίμας,  χορού, κουκλοθεάτρου, , ακροβατικών  και μαγείας,  , που μαζί με τις εντυπωσιακές , πολύχρωμες, τεράστιες  σαπουνόφουσκες  δημιουργούν ένα θέαμα μοναδικό και εξαιρετικό για κάθε είδους κοινό.

Το  Underwater Bubble Show  διηγείται το Φανταστικό Ταξίδι του Κύριου Β στον πολύχρωμο υποβρύχιο Μπουρμπουληθρόκοσμο. Είναι μια ιστορία που αφορά τις ζωές όλων μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζωή μπορεί να είναι γκρίζα ή και χρωματιστή…Μην ανησυχείτε ! Στο ταξίδι που θα σας πάρει ο Κύριος Β, όλα είναι γεμάτα χρώματα !

Μετά από μια μεγάλη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, ο Κύριος Β βρίσκεται ως δια μαγείας σ’ ένα φαντασμαγορικό ,χαρούμενο και πολύχρωμο μέρος που λέγεται..Μπουρμπουληθρόκοσμος. Είναι  ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να ονειρευτεί και να αισθανθεί, να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη…..Οι κάτοικοι του Μπουρμπουληθρόκοσμου—ιππόκαμποι, δρακόψαρα, αστερίες, γοργόνες, αχινοί και άλλα πλάσματα ,θα συντροφέψουν τον Κύριο Β στο φανταστικό του ταξίδι στον υποβρύχιο κόσμο ,όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.

Το  Underwater Bubble Σhow  είναι παράγωγη του  Brinum –X Theatre της Λετονίας, και έχει ταξιδέψει σε 32 χώρες  ,με μεγάλα τουρ στη Αμερική και Κίνα. Την σκηνοθεσία υπογραφεί ο Ιταλός, Enrico Pezzoli  με σημαντικές παράγωγες στο ιστορικό του, όπως  η σκηνοθεσία των Τελετών Έναρξης και Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι  2014. Ο Enrico Peccoli  είναι ταυτόχρονα και ηθοποιός και Μάγος.. και ένας από τους καλύτερους  καλλιτέχνες στον χώρο της  τέχνης της σαπουνόφουσκας παγκοσμίως.

Η μουσική της παράστασης είναι του Valdis Zilveris, του σημαντικότερου Λετονού μουσικοσυνθέτη θεατρικών έργων και τα κοστούμια της Elita Patmalniece , διάσημης σχεδιάστριας μόδας και μόνιμης συνεργάτιδας της Εθνικής Όπερας της Λετονίας.