Ενημερωτικό φυλλάδιο για το πώς θα γίνει η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θα διανεμηθεί σε όλη την πόλη

Το μήνυμα για το πώς θα γίνει η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θα φθάσει τις επόμενες ημέρες σε κάθε γωνιά της πόλης. Στο κέντρο και τις γειτονιές. Κλιμάκια του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Πέτρο Λεκάκη θα ξεκινήσουν τη διανομή του σε όλο το δήμο Θεσσαλονίκης.

Το φυλλάδιο εκτός από τα μηνύματα του συνδυασμού έχει και χρηστικότητα για τους πολίτες καθώς περιλαμβάνει υπό το σύνθημα «Ο δήμος οφείλει να σας ακούει. Η επικοινωνία είναι λύση», τηλέφωνα βασικών δημοτικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Επίσης, μέσα από ένα κλασσικό παιχνίδι, για να σταλεί το μήνυμα πως ο Πέτρος Λεκάκης και η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» ενώνουν την πόλη, δημιουργούνται ως σκίτσα σημεία-σύμβολα της Θεσσαλονίκης όπως ο Λευκός Πύργος, η Καμάρα και ο Πύργος του ΟΤΕ.

Μεταξύ άλλων το φυλλάδιο αναφέρει:

  • Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης γιατί την θέλω «Πρώτη». Σε όλα! Μπορούμε να την κάνουμε με ενότητα, συνεργασία και πολλή δουλειά.
  • Πιστεύω πως τα κόμματα δεν χωρούν στην αυτοδιοίκηση και για αυτό δεν ζήτησα χρίσματα και στηρίξεις.
  • Τις λύσεις δεν θα τις βρουν πρόσωπα παλιά και φθαρμένα.
  • Αν συμφωνείς και πιστεύεις ότι η αυτοδιοικητική παρακαταθήκη της Θεσσαλονίκης, πρέπει να συνεχιστεί τότε Έλα και Εσύ. Να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη Πρώτη!