Έντεκα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στην Θεσσαλονίκη

Συνολικά 11 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

• (7) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

(3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 54χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου το οποίο διατηρείται σε ισχύ με Διάταξη της Προεδρεύουσας Εφέτη Ναυπλίου, για το αδίκημα της έκδοσης πλαστών και εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση συνολικής αξίας άνω των (200.000) ευρώ, πράξεις που έλαβαν χώρα από το 2011 έως το 2012 σε περιοχή της Κορινθίας.

• (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (6) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.