Εντοπίστηκε η σορός της 6χρονης Sierra στην Κύπρο

Eντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι η σορός της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί επιβεβαίωσε στον «Π» o Διευθυντής της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ο δρόμος για τον εντοπισμό της σορού άνοιξε το πρωί μετά από νέα ανάκριση του serial killer, Νίκου Μεταξά. Εκεί ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος είπε στους ανακριτές ότι είπε ψέματα στην αρχική του κατάθεση για την τοποθεσία που έριξε την σορό της 6χρονης. Ακολούθως οι ανακριτές της υπόθεσης οδήγησαν τον Μεταξά στην Λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο χώρο, ως το σημείο το οποίο πέταξε την σορό της 6χρονης. Τότε τα μέλη της ΕΜΑΚ και της ιδιωτικής εταιρείας που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έστρεψαν την προσοχή τους στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν από το νερό το πτώμα του παιδιού.

Η ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός της μικρής Sierra ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σαπονοποίησης.

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ενώ στο σημείο έσπευσαν επίσης ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, ο ανακριτής Ιωάννης Γιωρκάτζης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης και άλλα μέλη του Σώματος.

Η μικρή Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της Mary Rose τον Μάη του 2018. Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τόσο την μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς.

dikaiologitika