Επιμένει στα περί νοθείας η ΝΔ – Η οδηγία που δόθηκε στους εκλογικούς αντιπροσώπους!

Επιμένει η ΝΔ στα περί κινδύνου για νοθεία στις σημερινές εκλογές. Παρά το άδειασμα που… δήθεν έκανε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι έχουν πάρει επισήμως άλλες οδηγίες.

Στην εφαρμογή «Ημέρα Εκλογών» που έχει δημιουργήσει η ΝΔ για να χρησιμοποιήσουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι η οδηγία είναι σαφής. Το κόμμα τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όπως αναφέρεται «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου της κάλπης».

Η συγκεκριμένη εφαρμογή όπως αναφέρει η ΝΔ «έχει σκοπό την πιο εύκολη και άμεση επικοινωνία μεταξύ των εκλογικών αντιπροσώπων και του κόμματος. Ο εκλογικός αντιπρόσωπος μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και να αναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ή να περιγράψει την πορεία της διαδικασίας».

Η δήλωση Αυγενάκη

“Υπάρχει ο φόβος και διάχυτη η πληροφόρηση ότι -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ- αλλά υπάρχει διαχυτη πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, αν τα καταφέρουν, αν τους επιτρέψουμε να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα» είχε δηλώσει ο γραμματέας της ΝΔ και τελικά αυτή είναι και η «γραμμή» που δόθηκε επισήμως στους εκλογικούς αντιπροσώπους του κόμματος μέσω της εφαρμογής.