Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. Πρώτος σταθμός του Νίκου Παππά ήταν το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του επιστημονικού φορέα, Βασίλη Αναστασόπουλο, για τη λειτουργία του Πάρκου και τις εταιρίες που είναι εγκατεστημένες σε αυτό.

Ακολούθως, ο Νίκος Παππάς ξεναγήθηκε στους χώρους του πάρκου, επισκέφθηκε εταιρίες και είδε από κοντά, το πως λειτουργούν. Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, διότι βλέπω ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες». Η περιοχή, πρόσθεσε, «έχει τη δυνατότητα με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, και με τη στήριξη και τον προσανατολισμό της πολιτείας στην ανάπτυξη, αλλά και την υποστήριξη των δραστηριοτήτων, οι οποίες έχουν ήδη τα πατήματά τους στην περιοχή, να κατοχυρώσει τον τίτλο της τεχνολογικής πρωτεύουσας της Ελλάδας».

Στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, καθηγητή Βασίλη Καρδάση.