Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΟΑΣΘ από το δήμαρχο Χαλκηδόνας

Τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας προς την διοίκηση του ΟΑΣΘ, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τους βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Γιάννης Τσουκνιδάς.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου «αφορμή για τη νέα επιστολή του Δημάρχου στάθηκε το γεγονός των συνεχιζόμενων καταγγελιών που δεχόμαστε από δημότες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα λόγω των μειωμένων δρομολογίων και της ελλειμματικής εξυπηρέτησης του ΟΑΣΘ».

Σύμφωνα με το δήμαρχο Χαλκηδόνος «το χρονικό διάστημα που ακολούθησε από την πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας στις 06/09/2017 ξεπέρασε τους δύο μήνες, με το πρόβλημα, δυστυχώς, να διογκώνεται και να συνεχίζει να δημιουργεί έντονα προβλήματα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας».

Με την επιστολή προς τον ΟΑΣΘ ο δήμαρχος Χαλκηδόνος «εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του προς την διοίκηση του οργανισμού και ζήτησε την επαναφορά των καταργηθέντων δρομολογίων της βασικής γραμμής 81Α (Άγιος Αθανάσιος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια), ενώ επανέλαβε το αρχικό αίτημα του για γνωστοποίηση των δρομολογίων που πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το δήμο μας».