Επιστρέφει το 6th Balkan Thessaloniki Tattoo Convention

Το 6ο Φεστιβάλ Δερματοστιξίας Βαλκανίων (6th Balkan Thessaloniki Tattoo Convention) επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο χώρο της ΔΕΘ – Περίπτερο 16.

H μεγαλύτερη γιορτή των Tattoο Fans έρχεται για ένα τριήμερο γεμάτο Live μουσική, streetfood, bodypainting, grafitti show, παρουσίαση μοτοσυκλετών, αμερικάνικα μπιλιάρδα, βελάκια και φυσικά διαγωνισμοί τατουάζ.

Στην γιορτή εκτός από τους καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σημαντική θα είναι η παρουσία του Make a Wish με την καθιερωμένη δράση Star your body – Κάνε ένα ξεχωριστό τατουάζ αστέρι για καλό σκοπό.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει η Red & White Productions, η εταιρεία που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 12 χρόνια τα πιο μεγάλα και απολύτως επιτυχημένα tattoo conventions στην Ελλάδα (Athens International Tattoo Convention, Αthens Tattoo Expo, Balkan Thessaloniki Tattoo Convention) φεστιβάλ που λειτουργούν με βάση τα πρότυπα των μεγαλύτερων και καλύτερων φεστιβάλ διεθνώς.

Ένας θεσμός που τραβά το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων ασχολούνται αποκλειστικά με τα τατουάζ, αλλά και με όσους θέλουν να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική του διάσταση, γνωρίζοντας από κοντά σπουδαίους tattoo artists τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, καθώς και να διασκεδάσουν με τα τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Οι μπάντες που θα πλαισιώσουν το τριήμερο φεστιβάλ είναι: The banksters, The ballguns, The Bulets και οι Jitterbugs η πιο ρετρό χορευτική ομάδα της πόλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για όλο το τριήμερο:

Live Music Event:

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019: The Ballguns
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019: The Bulets, The Banksters
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019: Dancing extravaganza with JITTERBUGS SKG
– 50s prom. Dj set by Ilias KALPAKAs
– 50s retro beauty salon
– Retro bike exhibition

Πρόγραμμα Διαγωνισμών και Show:

Παρασκευή:
16:00-16:30 Body Painting
16:30-17:30 Best Realistic Small
18:00-19:00 Best Tribal Tatto Contest
19:00-20:00 Best Realistic Big
20:30-21:30 Best of Day

Σάββατο:
14:00-14:30 Best Old School
14:30-16:00 Best Color Tatto Contest Small
16:00-17:00 Best Color Tatto Contet Big
17:00-18:00 Best Dotism Tattoo Contest Small
18:00-19:00 Best Dotism Tattoo Contest Big
19:00-20:30 Best of Day

Κυριακή:
13:00-14:30 Best Black and Gray Tattoo Contest Small
15:30-17:00 Best Black and Gray Tattoo Contest Big
17:30-18:30 Best Japanese Big
19:00- 20:00 Best of Show Small
20:30-21:30 Best of Show Big

THe Bands:

THE BANKSTERS
Υπεύθυνοι τραπεζικού εγκλήματος ή συνωμότες των κυβερνήσεων…Οι Banksters είναι μια μπάντα σύνθετη, που προκύπτει από την συγχώνευση swing και rock n’ roll, και είναι υπεύθυνοι για πάσης φύσεως μουσικού εγκλήματος! Σίγουρα όμως είναι συνωμότες των πιο κεφάτων parties!

Το Σάββατο θα ταρακουνήσουν το stage του Tattoo Convention!

THE BALGUNS
Η μπάντα που ξεσηκώνει τα πάντα στο πέρασμά της! Με βάση την βαλκανική μουσική και τους ρυθμούς από την παράδοση της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων οι Balguns μιξάρουν την παράδοση με τα δυτικά, μοντέρνα είδη μουσικής όπως Jazz, rock, funk.

Eκτός από τα δικά τους κομμάτια ετοιμαστείτε να ακούσετε ξεσηκωτικές διασκευές ευρέως γνωστών τραγουδιών καθώς και χορευτικά παραδοσιακά κομμάτια! Ένα είναι σίγουρο, δεν θα σταματήσετε να χορεύετε!

THE BULLETS
Το στυλ μουσικής των Bullets είναι χωρίς αμφιβολία … rock’ n’ roll! Προφανώς οι κύριες επιρροές τους είναι το garbage & rockabilly της δεκαετίας του ’50, το βρετανικό teddy boy rock, το doo – wop, το surf και οι ρυθμοί των 60s. Πιστεύουν στην αγάπη για τη ζωή και στην αισιοδοξία!

Είναι εγγυημένα η καλύτερη feelgood διασκέδαση για το βράδυ του Σαββάτου!

JITTERBUGS
Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στο παρελθόν! Οι Jitterbugs skg, η πιο ρετρό χορευτική ομάδα της πόλης, είναι γνωστοί για πολλά πράγματα, αλλά κυρίως για την απίστευτη ρετρό αισθητική και βίνταζ ατμόσφαιρα που φτιάχνουν μέσα από τις δράσεις τους. Για αυτό, το πρωί της Κυριακής οι Jitterbugs skg ετοιμάζουν μια απίστευτη μέρα!

Τον χώρο του Τattoo Convention θα πλημμυρίσουν μουσικές και χοροί του ’50, σε ένα ρετρό Prom, όπως μόνο οι Jitterbugs skg ξέρουν να δημιουργούν. Xoρευτικές Performances Dee Jay set από τον Cool Cat (aka Ηλίας Καλπάκας) των Jitterbugs skg και πολύ χορός σε ένα μεγάλο dance floor.

Πηγή: thessalonikiguide.gr