Εσείς κάνετε το δώρο, εκείνοι το επιλέγουν: gift cards του Mediterranean Cosmos

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε ξοδέψει ώρες και ενέργεια για να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τους φίλους σας, τους συναδέλφους, την οικογένειά σας, με αφορμή γιορτές, επετείους, γενέθλια, αλλά και σε περιπτώσεις που απλώς έχετε την ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας, το σεβασμό, την ευγνωμοσύνη σας σε κάποιον. Και να μην ξεχνάμε και όσους δεν χρειάζονται αφορμή, αλλά λατρεύουν να κάνουν δώρα στους άλλους.

Το δώρο που θα επιλέξετε φανερώνει πόσο ευρηματικοί, έξυπνοι και πρακτικοί είστε, πόσο αντιλαμβάνεστε ότι όσο καλά και να ξέρουμε τον παραλήπτη δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις άμεσες ανάγκες και προτεραιότητές του, και κυρίως φανερώνει πόση ελευθερία κρύβετε μέσα σας και πόση επιθυμείτε να προσφέρετε στους άλλους…

Την απόλυτη ελευθερία θα την αισθανθούν όλοι όσοι λάβουν ως δώρο μια από τις gift cards του Mediterranean Cosmos και θα σας θυμούνται για πάντα.

Γιατί, αν χαρίσετε στους αγαπημένους σας, μια gift card του Mediterranean Cosmos, τους κάνετε ένα διπλό δώρο: αφενός, την ευκαιρία  να καλύψουν μια άμεση ανάγκη τους ή να τρέξουν για να αγοράσουν το αγαπημένο τους ρούχο, καλλυντικό, αξεσουάρ που αν και το ήθελαν πολύ δεν είχαν καταφέρει να το αποκτήσουν, κι αφετέρου την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βόλτα στα  καταστήματα του εμπορικού κέντρου, να δοκιμάσουν, να ξεχωρίσουν, να απορρίψουν, να αφουγκραστούν τις νέες τάσεις της μόδας!

Γιατί όλοι αξίζουν την ελευθερία της επιλογής και δεν έχετε παρά να τους την προσφέρετε.

Και να είστε σίγουροι ότι όταν θα επιδεικνύουν το δώρο που εσείς τους κάνατε, αλλά εκείνοι το διάλεξαν, θα μνημονεύουν το όνομά σας!

Χαρίστε λοιπόν στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα που αξίζουν, με τις gift cards του Mediterranean Cosmos!

Γιατί στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos… όλοι βρίσκουν το δώρο τους!

Τις gift cards μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Γραφείο Πληροφοριών του Εμπορικού Κέντρου. Και σε ποσά των 20€, 30€, 50€ και 100€ που εξαργυρώνονται σε 140 καταστήματα του Mediterranean Cosmos, με αστείρευτες επιλογές για όλους!