Εθελοντική αιμοδοσία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Μήνυμα ελπίδας σε όσους έχουν ανάγκη από αίμα στέλνει για ακόμη μία φορά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 διοργανώνει τη 13ηεθελοντική αιμοδοσία του, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος που δημιούργησε το 2013.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175), από τις 14:30 έως τις 18:00 και είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.), αλλά και για φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», πλέον δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να έλθουν και να αιμοδοτήσουν.

«Ήρθε η ώρα της αιμοδοσίας μας, λίγο πιο νωρίς από τον αρχικό προγραμματισμό μας. Άλλωστε όταν κάποιος ζητάει να τον βοηθήσεις, δεν του λες «συγγνώμη αλλά δεν σε έχω στο πρόγραμμά μου». Δίνεις απλόχερα τη βοήθειά σου γιατί ξέρεις ότι την χρειάζεται. Έτσι λοιπόν, επειδή υπάρχουν πολλοί που χρειάζονται το αίμα μας χωρίς να το έχουν προγραμματίσει, καλούμε όλα τα μέλη μας με τους συγγενείς και τους φίλους που μπορούν να αιμοδοτήσουν, να συμμετάσχουν και σε αυτή την αιμοδοσία», δηλώνει ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος του ΦΣΘ, μέλος του Δ.Σ. του ΦΣΘ Θάνος Αλειφτήρας.