Έτσι θα είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα

«Φρεσκαρισμένο» με νέες θεματικές ενότητες και μεγάλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα ανοίξει τις πύλες του φέτος το χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Νταή το πάρκο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 6 Δεκεμβρίου ανανεωμένο καθώς φέτος θα υπάρχουν έξι θεματικές ενότητες.

Μεταξύ άλλων έχει σχεδιαστεί face painting, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, στο Παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού και την Ακαδημία Μαθητευόμενων Μάγων.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Νταής μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έκθεση Philoxenia έχουν ενισχυθεί σημαντικά οι υποδομές του πάρκου ενώ οι παιδικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το πάρκο που θα στολίζεται από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 24 μέτρων φέτος θα έχει και μεγαλύτερο παγοδρόμιο σε σχέση με πέρυσι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι το πάρκο δέχτηκε 13.000 επισκέψεις από σχολείο ενώ οι συνολικοί επισκέπτες ήταν περίπου 700.000.