Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις άντρες και μία γυναίκα), ηλικίας 22, 18, 25 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και παράβαση του Νόμου Περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία δρούσαν στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρησηστην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, (ύψος Λαμίας), όπου κινούνταν με δύο αυτοκίνητα οι συλληφθέντες. Στο πρώτο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός επέβαιναν ο 22χρονος, η 18χρονη και ο 25χρονος, ενώ στο δεύτερο όχημα με τον 38χρονο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 20 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 10 κιλών και 275 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και δύο 2 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.