Εξιχνιάστηκαν κλοπές που έγιναν τις τελευταίες μέρες σε περιοχές των Σερρών

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 5 ημεδαπές ηλικίας 39, 35, 21, 16 και 15 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και 15χρονη συνεργός τους.

Ειδικότερα, χθες Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι στις Σέρρες, συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, η 39χρονη και η 35χρονη, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαφύγουν από οικία, έχοντας αφαιρέσει ένα ασημένιο κόσμημα.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι προαναφερόμενες μαζί με τις συνεργούς τους, το χρονικό διάστημα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2018, έχοντας διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπραξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης δύο κλοπές σε βάρος ατόμων και μία κλοπή από οικία στις Σέρρες, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν και οι άλλες 3 ημεδαπές, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.