Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 48χρονου στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας η δολοφονία 48χρονου από τη Βουλγαρία που έγινε το βράδυ της 11 προς 12 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία το πτώμα του 48χρονου βρέθηκε το μεσημέρι της 15 Φεβρουαρίου 2018 σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην πόλη των Σερρών και όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας έφερε τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Από την έρευνα των αστυνομικών και την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 55χρονος δράστης φιλοξένησε τον 48χρονο ομοεθνή του στο οίκημα και για προσωπικούς λόγους του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο την ώρα που κοιμόταν, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, εντοπίστηκε ο 55χρονος σε περιοχή του Σιδηροκάστρου όπου είχε καταφύγει και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.