Φ. Γεννηματά: Δέχθηκα μπούλινγκ

Συνέντευξη, στην οποία σημείωσε ότι δέχθηκε μπούλινγκ για τη στάση της στην αλλαγή ταυτότητας φύλου, παραχώρησε στον ΣΚΑΪ η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου», ανέφερε για την εσωκομματική κριτική στο θέμα της ταυτότητας φύλου, ωστόσο μίλησε για μπούλινγκ με στόχο την ίδια «και από αριστερά και από δεξιά» και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση.

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, σημείωσε πως «περιμένουμε χειροπιαστά αποτελέσματα από το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, γιατί μέχρι τώρα τα πάει καλά μόνο στην επικοινωνία» .

«Ο πρωθυπουργός είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθησε το ναι σε όλα» επισήμανε η Φ.Γεννηματά και συνέχισε την κριτική της για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση.

Σχετικά με τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας ανέφερε: «Έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ».

«Είναι η τακτική της κυβέρνησης γιατί δεν έχει αποτελέσματα, στήνει ένα καθεστώς» προσέθεσε.