Φιλικός αγώνας basket για τη στήριξη στο «Άσυλο του παιδιού»

Εκατό χρόνια ζωής και ανεκτίμητης προσφοράς γιορτάζει φέτος το Φιλανθρωπικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα «Ασυλο του παιδιού». Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εκατό χρόνια του ιδρύματος θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ αθλητών που έχουν διαπρέψει στο παρελθόν.

Με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στις 19:00, στο Αθλητικό κέντρο ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας», αθλητές που δεν έπαψαν να βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους, παρά τα χρόνια που βαραίνουν τις πλάτες τους, θα αγωνιστούν, θα διασκεδάσουν, θα είναι εκεί με όλα τα παιδιά του ιδρύματος

Νίκος Σταυρόπουλος, Χάρης Παπαγεωργίου, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Λευτέρης Κακιούσης, Γιάννης Γιαννούλης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Τάκης Καρατζουλίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Χατζηβρέττας, κ.α.

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος «Ασυλο του παιδιού». Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά Φιλανθρωπικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 1919 από εθελοντές και συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Διαθέτει δικό του πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει τιμηθεί με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών, παρέχοντας διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση και σίτιση σε περισσότερα από 550 παιδιά, ηλικίας από 2 μηνών έως 12 ετών. Ξεκίνησε και παρέμεινε πιστό στην αρχική του φιλοσοφία η οποία ήταν και είναι μέχρι σήμερα το παιδί και οι παροχές που δικαιωματικά πρέπει να λαμβάνει , με στόχο την ολοκληρωμένη διάπλαση της προσωπικότητάς του από τους πρώτους μήνες της ύπαρξής του.

Διάθεση εισιτηρίων:
α) Γραμματεία «ΑτΠ» (Εγνατία 129, Πλ. Σιντριβανίου, ώρες 07:00-16:00, (2310209398)
β) Β? Συγκρότημα «ΑτΠ» (Στ.Καζαντζίδη 62, δίπλα στο Praktiker, ώρες 07:30-15:30, (2310472830).

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ