«Φύλλο ανδρικό» με τη Γιώτα Νέγκα στη Μονή Λαζαριστών

Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα sold out, ξεκινάει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία με δεύτερη στάση το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 9 μ.μ.

Η σημαντική ερμηνεύτρια ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με την δική της ερμηνευτική αισθητική.

Η προσωπική της δισκογραφία, ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της, «Οξυγόνο», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο τη Μονή Λαζαριστών.

Με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αυθεντική ερμηνευτική της δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια βραδιά που θα αποτελέσει την αρχή για πολλές άλλες.

Συντελεστές:

  • Νίκος Κατσίκης: μπουζούκι
  • Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα
  • Dasho Kurti: ακορντεόν
  • Αλέξανδρος Τράμπας: μπάσο
  • Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης
  • Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου

Πληροφορίες

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018
΄Ωρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: 2310 589237

Τιμές εισιτηρίων:
10€ (early bird)
12 € (προπώληση, φοιτητικό & ανέργων)
14 € (ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr & Seven spots