Γ. Μπουτάρης: Θα έχουμε καλή και στενή συνεργασία με τη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ

Πρακτικά ζητήματα για την ομαλότερη κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά.

Οπως ανέφερε μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν μία εθιμοτυπική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας όμως συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις λεωφορειολωρίδες, τα στέγαστρα των στάσεων καθώς και το μέλλον του ΟΑΣΘ. Μάλιστα όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης επιθυμία του δήμου είναι ο νέος στόλος του Οργανισμού να αποτελείται από ηλεκτρικά οχήματα. «Θα έχουμε μία καλή και στενή συνεργασία με τη διοίκηση του Οργανισμού» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σάββα Παναγιωτίδη, ανέφερε για άλλη μία φορά ότι «επιβάλλεται  να αποκατασταθούν οι σχέσεις των πολιτών με τους εργαζόμενους του Οργανισμού» ενώ τόνισε ότι ήδη στην πόλη κυκλοφορούν 130 περισσότερα λεωφορεία απ’ αυτά που κυκλοφορούσαν όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση. «Νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή η διαφορά, αν κι αυτό θα κριθεί τελικά από τους πολίτες» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Παππάς.

Μάλιστα όπως ανέφερε ήδη κλείστηκε ραντεβού για συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τόσκα στην οποία θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ομαλότερη κίνηση στους δρόμους