Γ. Ραγκούσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει, θα φανούν στην κάλπη οι συγκεντρώσεις

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία ήρθαν για να μείνουν. Ο ελληνικός λαός δε θα αφήσει περιθώρια για να μιλάνε και οι δύο για νίκη» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, απέδωσε τη διαφορά που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο κομμάτι των πολιτών που δεν απαντάει ή δεν απαντάει ειλικρινά.

«Εκεί βρίσκεται η μεγάλη διαφορά που συναντάμε στις συγκεντρώσεις που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με αυτό που λένε οι δημοσκόποι. Έχω γυρίσει δεκάδες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα. Σας μιλάω ειλικρινά ότι αυτό που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι που δε σου αφήνει αμφιβολία ότι θα μπει μέσα στην κάλπη και θα δώσει ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις» τόνισε ο Γ. Ραγκούσης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι θα επιβεβαιωθεί με απόλυτο τρόπο την Κυριακή ότι τελείωσε σαν συζήτηση αυτό που έλεγαν Βενιζέλος – Γεννηματά ότι «πάμε στις ευρωεκλογές για να τελειώνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ». «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία ήρθαν για να μείνουν. Δε θα αφήσει περιθώρια ο ελληνικός λαός για να μιλούν και οι δύο για νίκη. Ο πήχης από πλευράς ΝΔ και κ. Μητσοτάκη έχει τεθεί στο +10%. Με βάσει εκείνες τις δημοσκοπήσεις ζητούσε εκλογές θεωρώντας ότι του ανήκει η εξουσία εδώ και καιρό» επισήμανε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι λόγοι που έκαναν κάποιους πολίτες της κεντροαριστεράς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να ταλαντευτούν, έχουν πλέον εκλείψει. «Αυτοί οι ψηφοφόροι θα επανέλθουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενώ έρχεται και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από περίπου 1 εκατ. πολίτες που δεν είχαν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».

 avgi.gr