Γαλάνη και Μποφίλιου ερμηνεύουν Τσιτσάνη σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής

Δυο υπέροχες μουσικές βραδιές σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» και με δυο σπουδαίες φωνές, την Δήμητρα Γαλάνη και την Νατάσσα Μποφίλιου, να ερμηνεύουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Την Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» που ιδρύθηκε πρόσφατα, κατόπιν πρωτοβουλίας της οικογένειάς του και της Seed Point, μουσικού εκδότη του συνθέτη, με την υποστήριξη της εταιρείας μουσικών παραγωγών Prospero, οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τις δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν, παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη.

Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης και του συγκεκριμένου προγράμματος έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Στις παραστάσεις αυτές συμπράττουν επί σκηνής και αποδίδουν αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, με τον δικό τους τρόπο, δύο πολύ ιδιαίτερες φωνές.

Η Δήμητρα Γαλάνη, μια σπουδαία καλλιτέχνις που επί 40 και πλέον χρόνια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό τραγούδι με τη συνέπεια, τη διορατικότητα και την ποιότητα των μουσικών της επιλογών, την οποία είχε επιλέξει ο ίδιος ο Τσιτσάνης ως ερμηνεύτρια των τραγουδιών του, και η Νατάσσα Μποφίλιου, η πιο σημαντική και αγαπητή σύγχρονη ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει για το ταλέντο της και την απολύτως προσωπική ερμηνευτική της ταυτότητα.

Δήμητρα Γαλάνη Τραγούδι
Νατάσσα Μποφίλιου Τραγούδι

Μουσικοί
Μανώλης Πάππος μπουζούκι, επιμέλεια ορχήστρας
Φώτης Βεργόπουλος μπουζούκι
Βασίλης Προδρόμου μπουζούκι, μπαγλαμάς, φωνή
Νίκος Γύρας κιθάρα
Δημήτρης Σίντος πιάνο
Ντάσσο Κούρτι ακορντεόν
Μιχάλης Δάρμας μπάσο
Στράτος Σαμιώτης κρουστά
Νίκος Βερύκκοκος βιολί

Ζωγραφιές Ζωή Τσιτσάνη

Σκηνοθεσία Άγγελος Τριανταφύλλου
Σκηνογραφία Νότης Χριστοδούλου
Φωτισμοί Μαρία Αθανασοπούλου
Ήχος Βαγγέλης Κουλούρης
Ηχολήπτες Αντώνης Ζαχόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 25ης Μαρτίου και Παραλία, Θεσσαλονίκη
21 Ιαν 2019 – 22 Ιαν 2019

Ημέρες και Ώρες 

-Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 21:00
-Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στις 21:00

Στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1

Τιμές Εισιτηρίων
50€, 45€, 40€, 35€, 30€, 15€ (μειωμένο), 10€