Γεροβασίλη: Οι απελπισμένοι συκοφάντες «είδαν» υπουργούς στο φονικό ταχύπλοο

Kακοήθεις απελπισμένους συκοφάντες χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη αυτούς που διακίνησαν μέσω διαδικτύου την «πληροφορία» ότι στην τραγωδία της Αίγινας εμπλέκονται οι υπουργοί  Γ. Σταθάκης,  Αλ. Φλαμπουράρη και Θ. Δρίτσας. Η ίδια στη δήλωση της τόνισε ότι ήδη έχει ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εντοπιστούν αυτοί που διέδωσαν την ψευδή είδηση ώστε να τους αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη αναφέρει: 

«Κακοήθεις ούτως ή άλλως, απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά, «ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα.

Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα.

Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες.