Για πέμπτη χρονιά το Φεστιβάλ Δάσους στην Θεσσαλονίκη

Για πέμπτη χρονιά έρχεται στη Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης, το Φεστιβάλ Δάσους.

Από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, με κέντρο το Θέατρο Δάσους και το Θέατρο Γης, αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στο χορό, με τους πιο αγαπημένους δημιουργούς αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Δάσους θα γίνει την 1η Ιουνίου στο Βασιλικό Θέατρο με μια επετειακή συναυλία για τα 60 χρόνια της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα ξεσηκώσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με τα τραγούδια τους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δάσους.

Μεταξύ αυτών είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Δήμητρα Γαλάνη ο Γιάννης Χαρούλης, η Νατάσα Μποφίλιου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας, οι ΠΥΞ ΛΑΞ.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα δοθούν μοναδικές θεατρικές παραστάσεις.

Με κέντρο το Θέατρο Δάσους και το Θέατρο Γης, αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών το Φεστιβάλ Δάσους υπόσχεται και φέτος μοναδικές συγκινήσεις.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Δάσους