«Για τους Ανθρώπους» το νέο σύνθημα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ

Οι Δημοκρατικοί υιοθέτησαν ένα νέο σύνθημα για τις ενδιάμεσες εκλογές του Κογκρέσου, που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται για την φράση: “Για τους Ανθρώπους,” μετέδωσε το CNN.

Οι Δημοκρατικοί επιδιώκουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, με ένα κεντρικό σύνθημα που θα μπορεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους, απέναντι στον συχνό θόρυβο των σχολίων που προκαλεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Το νέο σύνθημα έρχεται στην δημοσιότητα, ένα χρόνο μετά το σύνθημα “Μία Καλύτερη Συμφωνία” που χρησιμοποίησαν οι Δημοκρατικοί στις πολιτικές τους συγκεντρώσεις για το 2017.

“Αυτό που λέμε στους ψηφοφόρους, είναι ότι οι Δημοκρατικοί σας ακούνε, συμφωνούνε μαζί σας και μάχονται για τους πολίτες καθημερινά. Ο πρόεδρος Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσινγκτον υποσχέθηκαν ότι θα επιλύσουν τα προβλήματα. Αντί να συμβεί αυτό, ο προθάλαμος του ξενοδοχείου Trump Hotel στην Ουάσινγκτον είναι γεμάτος με ανθρώπους που προωθούν ειδικά συμφέροντα και γράφουν τους νόμους για να γίνουν πλουσιότεροι. Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα για μία πραγματική αλλαγή, ώστε η κυβέρνηση να δουλέψει ξανά για τους πολίτες,” ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή του Δημοκρατικού Κόμματος, για το νέο σύνθημα.

Πηγή: CNN