Γνωρίστε από κοντά την ομάδα ART του ΑΠΘ

Το κοινό της πόλης προκειμένου να γνωρίσει από κοντά το μονοθέσιο, τα μέλη της αλλά και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις διακρίσεις της προσκαλεί η ομάδα Aristotle Racing Team του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στο ισόγειο του κτιρίου Μ2, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης  θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με τίτλο «Roll Out» που διοργανώνεται από την ομάδα ART του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στιγμιότυπα από την κατασκευή του μονοθέσιου «ART16», να γνωρίσει τον θεσμό της formula student μέσα από την εμπειρία της ομάδας, καθώς επίσης και τους ανθρώπους που τη στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν πολλά δρώμενα και μουσική, ενώ η αποκάλυψη του βραβευμένου μονοθέσιου θα γίνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, με φαντασμαγορικό τρόπο.

ready-to-race

Οι διακρίσεις της Aristotle Racing Team, για το 2016, είναι οι εξής:

-2η  θέση στο αγώνισμα του Cost, Manufacturing and Sustainability

-5η θέση στο αγώνισμα του Business Plan

-3η θέση στη γενική κατάταξη των βενζινοκίνητων μονοθέσιων στο διαγωνισμό της Ουγγαρίας.

-Στον διαγωνισμό της Γερμανίας η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα στο αγώνισμα του Cost, Manufacturing and Sustainability μεταξύ 75 ομάδων.