Η ανάρτηση της μητέρας που φέρεται να πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται…». Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση στο Facebook της 35χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου και φέρεται να είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε χθες νεκρό σε κάδο σκουπιδιών, στο Αίγιο.

Η 35χρονη μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ενδείξεις γέννας.

Αν και οι ερωτήσεις των αστυνομικών είναι επίμονες, εκείνη δεν μιλά για το περιστατικό.

Το μόνο που έχει πει είναι ότι το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος, όμως, ήταν αντίθετος με τη γέννησή του, σε αντίθεση με την 35χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Εκτιμάται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα από τα αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και η μητέρα της, καθώς φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Πληροφορίες θέλουν να ήταν εκείνη που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια. Μάλιστα πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως υπάρχει μάρτυρας που είδε τη μητέρα να μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 35χρονης, τη σακούλα με το μωρό!

tvxs