Η δεύτερη ημέρα της περιοδείας του Αλ. Τσίπρα στην Αχαΐα

Η Πάτρα είναι ο τελευταίος σταθμός της διήμερης περιοδείας που ξεκίνησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, με βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα.

Στις 19.30 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Αλ. Τσίπρας: Κόμμα που δεν ξεκινάει από τους νέους δεν μπορεί να έχει μέλλον και προοπτική

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους νέους σε γνωστό μπαρ της Πάτρας χτες το βράδυ, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, αμέσως μετά τις επαφές που είχε με πολίτες στην Τριταία.

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους νεολαίους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για το μέλλον του τόπο και του κόμματος.

«Κόμμα που δεν ξεκινάει από τους νέους, δεν συγκινεί τους νέους, δεν δίνει χώρο στους νέους, δεν μπορεί να έχει μέλλον και προοπτική. Καλούμε τους νέους να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα δικά τους χέρια. Και να φτιάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Το κόμμα που χρειαζόμαστε. Το κόμμα που χρειάζεται η κοινωνική πλειοψηφία, η νέα γενιά και η χώρα» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κόμμα που δεν ξεκινάει από τους νέους, δεν συγκινεί τους νέους, δεν δίνει χώρο στους νέους, δεν μπορεί να έχει μέλλον…

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 15. Oktober 2019