Η επίδειξη δύναμης από τον Μαρινάκη στη ΔΕΘ και η απάντηση Μητσοτάκη

«Ζορίστηκε» κάπως ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου όταν ρωτήθηκε αν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως δημοσιεύτηκε.

Ο δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση και ο οποίος εργάζεται και στον τηλεοπτικό σταθμό Open του Ιβάν Σαββίδη, είπε ότι «βούιξε το διαδίκτυο» γι’ αυτή τη συνάντηση ενώ αποκάλεσε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως «ιδιοκτήτη κάποιας ομάδας».

«Δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Μαρινάκη. Τον χαιρέτησα όπως και άλλους όταν έμπαινα στο ξενοδοχείο μου. Δικιά μου δουλεία είναι να θέτω κανόνες. Δεν έχω φίλους επιχειρηματίες. Αν έπρεπε να απαντώ σε fake news δεν θα έκανα τίποτα άλλο όλη μέρα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Επίδειξη δύναμης»

Όπως αναφέρει το documentonews.gr που δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία «o Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε άλλη μια επίδειξη δύναμης, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, που είναι στο επίκεντρο λόγω ΔΕΘ.

Εκεί έκλεισε τη μπρασερί «Γκαρσόν» και δέχθηκε τους στελέχη της ΝΔ κ.α. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τραπέζι του πέρασαν βουλευτές, υπουργοί, ο Δημ. Αβραμόπουλος, ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας.

Στη φωτογραφία ο Β. Μαρινάκης συνομιλεί με τον Μ. Βορίδη, ενώ απέναντι τους είναι ο Αλ. Κούγιας».