Η Μέρα με τα Χρώματα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η Μέρα με τα Χρώματα, που εισήγαγε τον ορισμό των experimential festivals στην χώρα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για 8η χρονιά, πιο πολύχρωμο, με περισσότερους διαγωνισμούς, παιχνίδια και εκπλήξεις!

Φέτος, οι πύλες θα ανοίξουν 1η Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Α.Ε.Ν. Κρήνης.

«Τα Χρώματα δεν είναι ένα απλό φεστιβάλ, είναι η χώρα των πολύχρωμων ονείρων. Είναι ένα μέρος που όλα μπορούν να συμβούν, μια στιγμή στο χρόνο που όλοι γίνονται ένα κάτω από τα πολύχρωμα σύννεφα.  8 χρόνια μετά, μία ιδέα που φάνταζε τρελή στην Ελλάδα του 2012, σήμερα έχει μετουσιωθεί σε μία ανοιχτή πλατφόρμα δημιουργίας εμπειριών.  Στόχος μας είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού. Για εμάς πρωταγωνιστής πάντα είναι ο κόσμος. Είμαστε ένα φεστιβάλ που δίνει χώρο σε νέους καλλιτέχνες, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την κλίση τους. Επιζητούμε την διάδραση και προκαλούμε πάντα τους επισκέπτες να συνομιλούν, να επικοινωνούν, να φλερτάρουν» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μαζί θα βρίσκονται:

Αbove The Hood

Light

Playmen

DJ Baghdad

DJ Cron

DJ $pice

DJ Frau Dim

DJ ΝΟΑ

DJ Alex Kappa

Cult Battles

Χορευτικά

Jaybot JayGarderis

Anel Li’s Twerk Dance Crew

Thessmob Team

Παράλληλα Events

Beatbox Battle

Paranaue

Η ΜΜΤΧ & το Mediterranean Cosmos (Official) δίνουν την δυνατότητα για skydiving!

Φυσικά δεν θα λείπουν Youtubers, Influencers, Bunjee Tραμπολίνο, Shows, Χορευτές, Ρομπότ, Τελετές Γάμου,  Διαγωνισμοί, Κληρώσεις Ζογκλέρς και πολλά ακόμη θα συμπληρώσουν την εκδήλωση.

Παρουσιάζουν ο Διονύσης Ατζαράκης και η Έλενα Κρεμλίδου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  

Σε όλα τα καταστήματα Public & σε επιλεγμένα καταστήματα Coffee Island