Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ε. Τζαμπάζη στηρίζει την Αριάδνη Παπαφωτίου για το δήμο Σερρών

Την υποστήριξη της στην υποψηφιότητα της Αριάδνης Παπαφωτίου για το δήμο Σερρών, εκφράζει με δημόσια δήλωση της η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Τζαμπάζη, τονίζοντας πως η Αριάδνη Παπαφωτίου διαθέτει όλες τις δυνατότητες και ικανότητες για να βρει “άμεσες και δραστικές λύσεις για τα πολλά προβλήματα του Δήμου Σερρών”

Ολόκληρη η επιστολή – δήλωση της Ευαγγελίας Τζαμπάζη είναι η εξής:

“Στις εκλογές της 26 Μαίου, οι δημότες των Σερρών θα αλλάξουν την ηγεσία του Δήμου. Αυτή τη φορά έχουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να εκλέξουν ως επόμενη Δήμαρχο, μία γυναίκα. Για εμένα, το φύλο δεν είναι από μόνο του εγγύηση καλής ηγεσίας. Είναι όμως αυτό που μαζί με την αξιοσύνη και τις ικανότητες του προσώπου, της προσδίδει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να είναι αυτή η ηγεσία γόνιμη, μεθοδική και αποτελεσματική.

Την Αριάδνη Παπαφωτίου την γνωρίζω χρόνια. Αυτό που με κάνει να στέκομαι με εμπιστοσύνη στο πλευρό της υποψηφιότητάς της είναι όσα ξεδίπλωσε αυθόρμητα και αυθεντικά τρείς δεκαετίες τώρα, ως επιτυχημένη επαγγελματίας στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, ως μητέρα τριών παιδιών, ως ενεργή πολίτης με ήθος, ως δυναμική, βραβευμένη και παρεμβατική δημοσιογράφος, ως μαχητική συνδικαλίστρια, ως δραστήριο μέλος του εθελοντικού κινήματος, ως πολιτικοποιημένη γυναίκα με άποψη, με Πανεπιστημιακές σπουδές, καλλιέργεια, γνώσεις, πείρα και ευαισθησίες που τις έθετε πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας και των αναγκών της κι όχι των ιδιοτελών συμφερόντων που συχνά κρύβονται πίσω από τα ΜΜΕ.

Επι 30 χρόνια χωρίς να φύγει ούτε ημέρα από τον τόπο της, ήταν η φωνή και η εικόνα των Σερρών σε μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας, στην ΕΡΤ και μέσω των δορυφορικών της προγραμμάτων σε όλον τον κόσμο. Κατέγραψε και πρόβαλλε όλες τις ομορφιές αλλά και τις ανάγκες των Σερρών. Καθημερινά, με πληρότητα και αντικειμενικότητα, δίνοντας πολύτιμη και ευρεία δημοσιότητα στον τόπο μας. Οι γνώσεις της για καταστάσεις και πρόσωπα, η οξεία και ορθή κρίση της, η μεγάλη εμπειρία της στη οργάνωση και διοίκηση πολυάνθρωπων επαγγελματικών χώρων, και ο τολμηρός και τεκμηριωμένος της λόγος είναι αυτά που κάνουν δυνατή την υποψηφιότητά της και εγγυώνται .

Στηρίζω την απόφασή της να διεκδικήσει τον Δήμο Σερρών. Χαίρομαι για τον μεστό και δυναμικό λόγο και παρουσία της. Εκτιμώ την χωρίς στενό κομματικό ήθος και ύφος υποψηφιότητά της, ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο σε Δημοτικές εκλογές !

Συντονίζομαι με το καινοτόμο υλοποιήσιμο Προγράμμα του συνδυασμού της, με τις άμεσες και δραστικές του λύσεις για τα πολλά προβλήματα του Δήμου Σερρών, που προσεγγίζονται με δυναμισμό, σεβασμό και έμπνευση! Είναι ο συνδυασμός φρεσκάδας και εμπειρίας, που εγγυάται την νέα, σοβαρή, και αισιόδοξη αρχή για τον Δήμο Σερρών. Για να πάει μπροστά και ψηλά όπως λέει η Αριάδνη. Αριάδνη Παπαφωτίου, οι δημότες των Σερρών θα σε επιλέξουν ως επόμενη δήμαρχό τους. Ξέρουν”.