Η “αναισθητική” της ΝΔ και η παράγκα του μαύρου προεκλογικού χρήματος…

Η αλαζονεία της ΝΔ όπως φαίνεται δεν έχει μέτρο. Προφανώς θεωρεί ότι ήδη είναι κυβέρνηση. Είναι σα τη σιγουριά του Ταχιάου που τον έφαγε ο Ζέρβας στη στροφή, αυτόν που οι δημοσκόπου τον έδειχναν 4ο,5ο, πίσω ακόμα κι από τον Βούγια.

Μετά λοιπόν τη διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για την προεκλογική παράγκα στη  Τσιμισκή και Αριστοτέλους, η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση και απάντησε, θυμίζοντας τις εποχές που φώναζε «Γερούν γερά».

«Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σταματάει στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας. Η «πανάκριβη» κατασκευή βρίσκεται στη συμβολή Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Guaoooo!!! που έλεγε κι ο Βαρουφάκης. Πανάκριβο περίπτερο, και όχι τα εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται σε προεκλογικές δραστηριότητες των Υπουργείων αυτές τις μέρες. Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ σταματάει σε ένα περίπτερο 10τ.μ. και όχι στα διπλά που στήνουν και στις κουρελούδες, τους μπερντέδες και τα ρετάλια που κρέμασαν οι ίδιοι από καιρό στις κολώνες και στις ανισόπεδες διαβάσεις. Ούτε φυσικά στο ότι εντός των ορίων της Α΄Δημοτικής κοινότητας αντί για ένα τοποθέτησαν παρανόμως δύο εκλογικά περίπτερα» αναφέρει η ΝΔ Θεσσαλονίκης και αφήνει αιχμές για διορισμούς μετακλήσεις και παράνομες προσλήψεις αλλά και την καταστροφή του δάσους του Σέϊχ-Σου και την διάλυση του Ο.Α.Σ.Θ.

Όχι για τη καταστροφή της Σμύρνης δεν κάνουν μνεία ούτε για την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Άλλωστε είναι καρατσεκαρισμένο, δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ταμπακέρα της παράγκας η ΝουΔου ποιεί την πάπια. Μιλάει για αισθητική αλλά δεν απαντά. Είναι νόμιμη η παράγκα; Βέβαια η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ είναι μανούλες στα αυθαίρετα και στις παράγκες . «Αυτοί τα χτίσανε» όλα τα παράνομα. Ξέρουν κι από …νυχτερινές εργολαβίες.

Η ΝουΔου χρωστάει γύρω στα 280 εκατομμύρια, μαζί με το ΠΑΣΟΚ μισό δισεκατομμύριο. Το χρήμα που ρίχνουν στην προεκλογική πιάτσα, δεν έχει προηγούμενο. Που το βρίσκουν; Μία ματιά μόνο στα τοπικά ΜΜΕ, φτάνει. Η γαλάζια διαφήμιση είναι σα τη θάλασσα πλατιά. Ξεχειλίζει. Άραγε αυτοί θα φέρουν ανάπτυξη και φοροελαφρύνσεις; Το χρήμα που ποντάρουν προεκλογικά δεν θα το πάρουν πίσω; Με ποιο τρόπο;

Από πού έρχεται όλο αυτό το χρήμα; Γιατί ένας εισαγγελέας δεν ασχολείται; Το ΣΔΟΕ ελέγχει αν κόβονται τιμολόγια ή πρόκειται για μαύρο χρήμα, παραγκάτο;  Επ’ αυτού τι κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ ή τα άλλα κόμματα;

Φ.Δ.