Η σιωπή των… αρίστων στον ΟΑΣΘ

Όταν ανέλαβε η «γαλάζια» διοίκηση στον ΟΑΣΘ τα καλά «ταϊσμένα» με κρατικό χρήμα ΜΜΕ έγραφαν διθυράμβους για «δίδυμα τεχνοκρατών» και… άριστες επιλογές από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Τώρα που «καρατομήθηκε» ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού τα “ρεπορτάζ” κάνουν λόγο για «μαύρα σύννεφα στις σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου και… ασυμφωνία χαρακτήρων (!) μεταξύ του προέδρου Γιώργου Σκόδρα και του Γιώργου Σπανού που απομακρύνθηκε από τη θέση του.
Μάλιστα στα ίδια “ρεπορτάζ” περιγράφεται και ένας «καβγάς που έγινε σε τόσο υψηλούς τόνους που οι φωνές των δύο ανδρών έφτασαν ως και στους χαμηλούς ορόφους του κτιρίου διοίκησης του ΟΑΣΘ.». Επίσης «αποκαλύπτεται» με γενικόλογες αναφορές ότι η διαφωνία προήλθε εξαιτίας ενός μεγάλου διαγωνισμού προμήθειας ανταλλακτικών. Φοβερές αποκαλύψεις…
«Βολέματα και υπόγειες διαδρομές»
Πάντως στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Μακεδονία» πριν 15 ημέρες δημοσίευμα έκανε λόγο «για περίεργες υπόγειες διαδρομές ανάμεσα σε παράγοντες του οργανισμού και εταιρεία που συνεργάζεται στενά μαζί του, ως προνομιακός – σχεδόν αποκλειστικός στον τομέα της- προμηθευτή» και προανήγγειλε αλλαγές στη διοίκηση του ΟΑΣΘ.
Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, στην εταιρεία και θυγατρικές της, εμφανίζονται ως εργαζόμενοι, γόνοι υψηλόβαθμων στελεχών του οργανισμού ( μελών της διοίκησης, διευθυντών, συμβούλων, αλλά και συνδικαλιστών)».
Αντίθετα στην περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν έσκαγε λάστιχο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ γινόταν… πρώτο θέμα στα τοπικά ΜΜΕ!

Β.