Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: Κλινικά νεκρή η 18χρονη

Ασχημες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που αποκαλύφθηκε στην Πετρούπολη. Η 18χρονη κοπέλα, την οποία ο πατέρας της χτύπησε με μαχαίρι, αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και ύστερα έβαλε φωτιά στο σπίτι τους, θεωρείται κλινικά νεκρή και όπως λένε οι γιατροί θα ζήσει μόνο με ένα θαύμα.

Η κατάσταση του κοριτσιού ήταν από την αρχή, τόσο σοβαρή που στο Νοσοκομείο χρειάστηκε οι γιατροί να της κάνουν ανάνηψη και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι Αρχές από τους γιατρούς, τα νέα είναι ακόμα πιο τραγικά, αφού μόνο με ένα θαύμα θα γλιτώσει την ζωή της. Δυστυχώς η 18χρονη θεωρείται σχεδόν κλινικά νεκρή με μόλις 5-10% πιθανότητες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα η κοπέλα είχε τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και χέρια, ενώ υπήρχαν και σημάδια στο λαιμό της, στοιχείο που έστρεψε τις αρχές στο σενάριο της απόπειρας στραγγαλισμού από τον πατέρα της. Ο 55χρονος, που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, είναι και αυτός που έβαλε τη φωτιά στο διαμέρισμα, καθώς οι αρχές εντόπισαν τέσσερις εστίες φωτιάς στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η 18χρονη βρισκόταν συχνά αντιμέτωπη με βίαια ξεσπάσματα του πατέρα της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του. Μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν πως πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των δύο και άκουσαν το κορίτσι να ουρλιάζει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν ύστερα από ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 18χρονη στη μητέρα της, η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με τον 13χρονο γιο της. «Μαμά μη γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει», αναφερόταν στο μήνυμα, το οποίο εξόργισε τον πατέρα και της επιτέθηκε.

Οι τσακωμοί και οι φωνές στο σπίτι ήταν πολύ συχνοί και έτσι στις αρχές Αυγούστου κιόλας η σύζυγός του δεν άντεξε άλλο, πήρε τον 13χρονο γιο τους και έφυγαν από το σπίτι, πηγαίνοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα και πίσω έμεινε αναγκαστικά η 18χρονη κόρη με τον πατέρα, καθώς σπούδαζε στην Αθήνα και βίωσε εκείνη όλη την κλιμάκωση της επιδείνωσης της κατάστασής του.

Το ζευγάρι είχαν πάρει διαζύγιο πριν 5 χρόνια, όπως κατέθεσε η τραγική μητέρα στους αστυνομικούς, όμως για χάρη των παιδιών πάντα επέστρεφε η σύζυγος και προσπαθούσαν να ζήσουν μαζί ξανά και ξανά μέχρι που στις αρχές του Αυγούστου δεν άντεξε και ξαναέφυγε.

Έκτοτε, ο πατέρας έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο την εν διαστάσει σύζυγό του και της ζητούσε να επιστρέψει πίσω, να μείνει εκείνη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά και θα νοίκιαζε αλλού εκείνος, κάτι που είχε αρχίσει να το σκέφτεται από την πλευρά της. Η 18χρονη κόρη όμως που άκουγε αυτά που έλεγε ο πατέρας της, θέλοντας να σώσει την μητέρα της, της έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό της προειδοποιώντας την: «Μην τον πιστεύεις, δεν αλλάζει αυτός. Μην γυρίσεις πίσω θα σε σκοτώσει!».

Την περασμένη Δευτέρα, ο πατέρας έψαξε το κινητό της κόρης του και ανακάλυψε το μήνυμά της προς την μητέρα της με αποτέλεσμα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και να ξεσπάσει όλη του την οργή πάνω της. Αυτό το γεγονός, συν ο μόνιμος τσακωμός που είχε το τελευταίο διάστημα με την κόρη του, που δεν ενέκρινε την σχέση της με ένα αγόρι επειδή είχε καταγωγή από την Αλβανία, όπλισαν τα χέρια του και έγινε παιδοκτόνος.

Μάλιστα, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το κορίτσι ήταν ώρα υποξυγονωμένο και είχε στραγγαλιστεί. Πήγε στο δωμάτιό της, την τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό, το στήθος και το χέρι, την στραγγάλισε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Γείτονες άκουσαν μάλιστα την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια, ενώ είχαν προηγηθεί τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες όπου πάλι είχαν ακούσει τον πατέρα να απειλεί ευθέως την κόρη πως θα έβαζε φωτιά.

Πηγή: tvxs.gr