Ηλικιωμένος βγήκε ραντεβού με 34χρονη και ο φίλος της… τον έκλεψε

Μία δραματική εμπειρία έζησε ένας 70χρονος Βολιώτης βγαίνοντας ραντεβού με μία γυναίκα νεότερή του κατά πολλά χρόνια.

Μετά από βόλτα με μία 32χρονη γυναίκα την άλλη μέρα το πρωί διαπίστωσε ότι από το σπίτι του έλειπαν προσωπικά του αντικείμενα και συγκεκριμένα ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, o παθών κατέφυγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε κλοπή όμως βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προόδευσαν και οδήγησαν και στους δράστες. Πίσω από την κλοπή διαπιστώθηκε ότι κρυβόταν ένα ζευγάρι, μία 32χρονη γυναίκα και ένας 36χρονος άνδρας.

Η 32χρονη ήταν η γυναίκα με την οποία ο 70χρονος είχε βγει ραντεβού όταν σημειώθηκε η κλοπή. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας η δράστρια, εκμεταλλευόμενη προσωπική της γνωριμία με τον παθόντα, ευρισκόμενη στο σπίτι του άφησε ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου και στη συνέχεια έπεισε τον 70χρονο να βγουν έξω από το σπίτι.

Στο διάστημα της απουσίας της ο 36χρονος φίλος της βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο και έκλεψε το φορητό υπολογιστή. Μάλιστα το lap top βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά των συλληφθέντων για κλοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία.