Ημέρες Θεάτρου του Δήμου Παύλου Μελά στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης με ελεύθερη είσοδο

Οι Ημέρες Θεάτρου του Δήμου Παύλου Μελά έχουν τη δική τους θέση μέσα στη θεατρική πολυφωνία της πόλης. Πρόκειται για ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων, στους οποίους το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, δίνει καλλιτεχνικό βήμα και τη δυνατότητα να δείξουν τη δουλειά τους, ενώ στο κοινό προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσει με ελεύθερη είσοδο, δημιουργικές στιγμές θεάτρου.

O Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου προσκαλούν τους θεατρόφιλους στην 27η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Δευτέρας, Τρίτης, Τετάρτης 16, 17, 18 Ιουλίου 2018, στον χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου Κρύας Βρύσης (Φιλίππου – Θεοκλήτου Καρυπίδη, στο Πάρκο Κρύας Βρύσης της Πολίχνης) και θα φέρει σε επαφή τους πολίτες της Δυτικής Θεσσαλονίκης με την τέχνη του θεάτρου, με τους ερασιτέχνες ηθοποιούς, με άλλα σχήματα και καλλιτεχνικά ρεύματα καθώς και με κλασικούς και σύγχρονους Έλληνες και ξένους θεατρικούς συγγραφείς.

Μάλιστα την πρώτη ημέρα της φετινής διοργάνωσης, ο Δήμος Παύλου Μελά θα τιμήσει έναν εργάτη του θεάτρου και συμπολίτη μας, τον ηθοποιό Τάσο Πεζιρκιανίδη.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, θα πέσει η αυλαία με την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον που ανεβαίνει από το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου και με τη συμμετοχή του Τάσου Πεζιρκιανίδη.

Δευτέρα 16 Ιουλίου

Ώρα 20:00 Ομάδα Θεάτρου «Ομπρέλες»

Αφιέρωμα στον ηθοποιό Τάσο Πεζιρκιανίδη, με έκθεση φωτογραφικού και θεατρικού υλικού στο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου «Κρύα Βρύση».

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Ώρα 21:30 Θεατρική Ομάδα «Μεταμύησις»

«Πατρίδα & Αγάπη ή Αγάπη ως Πατρίδα»

Τρίτη 17 Ιουλίου

Ώρα 21:30 Θεατρική Ομάδα «Καινά Δαιμόνια» του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυμίνων Δήμου Δέλτα

«Ω του Αργκάν…όλα του πονάν!»

Τετάρτη 18 Ιουλίου

Ώρα 21:30 Θεατρική Ομάδα «Όλα Καλά» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΑτΠ

«Ένα αστέρι δρόμος» του Γ. Μπουρονίκου

Τετάρτη 25 Ιουλίου

Ώρα 21:30 Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Φιλοξενούμενη παράσταση)

«Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον