Ημερίδα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και φυσικών καταστροφών στον Εύοσμο

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα πολιτικής προστασίας και με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και φυσικών καταστροφών, διοργανώνει δια της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου και σε συνεργασία με τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα: “Αστικές και Δασικές Πυρκαγιές, έκτακτα καιρικά φαινόμενα και μέτρα αυτοπροστασίας“.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Αντιπύραρχο κ. Παναγιώτη Τιάγκο.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της πρόληψης συνεχίζουμε την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα πολιτικής προστασίας, κρίνοντας πως η συμμετοχή και η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη και καθοριστική για τη θωράκιση της ανθρώπινης ζωής και της ασφάλειας, από κινδύνους ακραίων καιρικών φαινομένων, φυσικών καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων που μας απειλούν“, δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας.