Ηρακλής: Τα δικόγραφα που κατέθεσε ο ΟΑΣΘ δεν στηρίζουν καμία βασική αξίωση

Την εκτίμηση ότι τα τρία δικόγραφα που κατέθεσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) δεν στηρίζουν «καμία βάσιμη αξίωση» σε βάρος του «Ηρακλή» , εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συγκεκριμένου συνεταιρισμού αυτοκινητιστών.

‘Οπως υποστηρίζει, από το περιεχόμενο των δικόγραφων «που δεν στηρίζει καμία βάσιμη αξίωση κατά του “Ηρακλή”, μπορεί να καταλάβει και ο πιο αδαής ότι κατατέθηκαν για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες» του προέδρου του Οργανισμού, Στέλιου Παππά, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.  «Αυτό που τελικά μένει, είναι ότι ο “δημόσιος” ΟΑΣΘ καταγγέλλει το Ελληνικό Δημόσιο στα όργανα της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης, ότι η επιδότηση που έπαιρνε, για να είναι το εισιτήριο πιο φτηνό στο επιβατικό κοινό, συνιστούσε παράνομη κρατική ενίσχυση.

Με απλά λόγια, οι εκκαθαριστές του ΟΑΣΟ με προεξάρχοντα τον κ. Παππά, έκαναν απόπειρα να εξαφανίσουν τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης με αυτοχειρία. Ευελπιστούμε ότι η νέα κυβέρνηση θα την αποτρέψει» καταλήγει ο Συνεταιρισμός.