Κ. Νοτοπούλου: Στόχος μας η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης

Στον ΣΜΑ ανατολικής Θεσσαλονίκης βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».
Η συζήτηση με τους εργαζόμενους έγινε σε αγωνιστικό κλίμα καθώς το στοίχημα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές είναι κοινό όπως τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου ώστε να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η κυβέρνηση και η ίδια προσωπικά από την προηγούμενη θέση της ως ΥΜΑΘ εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση με στήριξη των ΟΤΑ τόσο σε προσλήψεις μέσω της 3Κ όσο και σε πόρους, όπως τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
«Βρισκόμαστε εδώ για να σας ζητήσω να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Απέναντί μας έχουμε δυο υποψηφιότητες που κάνουν προεκλογική εκστρατεία λέγοντας ότι θα παραχωρήσουν την καθαριότητα σε ιδιώτες γιατί εκείνοι θα δουλεύουν καλύτερα από εσάς. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα που καραδοκεί και βλέπει το δήμο ως συγκεκριμένες υπηρεσίες που πρέπει να παραχωρηθούν σε εργολάβους και να διαλύσουν ό,τι έσωσε και η σημερινή διοίκηση του Δήμου και εμείς» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
«Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται στην πόλη ο δημόσιος χαρακτήρας του νερού, των υπηρεσιών της καθαριότητας, μίας σειράς υπηρεσιών, των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, η επισφαλής εργασία και  δίνουμε αυτή τη μάχη για πολιτικούς λόγους, για την προστασία του Δήμου και τη ζωή των πολιτών την επόμενη μέρα» δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Στη συνέχεια η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου συνομίλησε με εργαζόμενους οι οποίοι όπως υπογράμμισε επιτελούν λειτούργημα με την εργασία τους για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Προτεραιότητα για την υποψήφια δήμαρχο είναι η Θεσσαλονίκη να γίνει μια κυκλική πόλη, και να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιών του Δήμου με πρόνοια επίσης στις  συνθήκες υγιεινής των εργαζομένων και την ασφάλεια της εργασίας τους.