Κ. Παπακώστα: Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη (video)

Την πρόθεσή της να καταθέσει αγωγή κατά του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε η αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, επειδή στοχοποιήθηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να εξοντωθεί πολιτικά.

«Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη για τη στοχοποίηση μου», ανέφερε η κ. Παπακώστα κατά την παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι θα την καταθέσει ως πρόεδρος του ΝΕΟ.

«Η αγωγή θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο. Στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί ο σεβασμός ξανά στο θεσμό του βουλευτή», τόνισε και είπε ότι ο στόχος ήταν η πολιτική της εξόντωση και απαξίωση, προκειμένου να αναχαιτιστεί το κόμμα που ίδρυσε όταν έφυγε από τη ΝΔ. «Είναι θέμα της Βουλής να κρίνει και να αποφασίσει για την αγωγή. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν αν δέχονται τις συνήθεις πρακτικές που λέει η ΝΔ», ανέφερε.

«Εναντιώθηκα σε όλο αυτό, επειδή χάλαγα την αγορά, θεώρησαν καλό να με διαγράψουν για να μην ξεσηκωθεί και ο υπόλοιπος κοινοβουλευτικός κόσμος της ΝΔ. Μέχρι τη διαγραφή μου ήμουν παρούσα και πρώτη στις εξελίξεις της παράταξης, δεν είχαμε ποτέ τέτοια πρακτική. Ο κ. Μητσοτάκης είναι άβουλος πρόεδρος, όμηρος της ακραίας πτέρυγάς του, εκτρέφει το αυγό του φιδιού, χαϊδεύει τη Χρυσή Αυγή».