Και η Ίνγκα Αβραμίδου από την παράταξη Ψωμιάδη στη διοίκηση Ζέρβα;

Ιδιαίτερες «επικοινωνιακές» αρετές φαίνεται πως διαθέτει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, διότι η προσπάθεια του, να «εμπλουτίσει» την νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με στελέχη από όλες σχεδόν τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, μέχρι στιγμής έχει στεφθεί με επιτυχία.

Η τελευταία του επιτυχία όπως μαθαίνουμε αφορά την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη και τη δημοτική σύμβουλο Ίνγκα– Άννα  Αβραμίδου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ίνγκα – Άννα Αβραμίδου έχει δεχτεί πρόταση από το νέο δήμαρχο να ενταχθεί στη νέα διοίκηση και να αναλάβει αντιπρόεδρος στον οργανισμό των ΚΑΠΗ, δίπλα στον Στέλιο Λιακόπουλο, ο οποίος να θυμίσουμε προέρχεται από την παράταξη του Γ.Ορφανού.

Μάλιστα προφητικά ο σύζυγος της, Γαβριήλ Αβραμίδης, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», στις 29 Αυγούστου της είχε ευχηθεί καλή επιτυχία… στα καθήκοντα που θα της ανατεθούν. «Καλή θητεία εύχομαι στη σύζυγο μου Άννα (Ίνγκα) Αβραμίδου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Είμαι βέβαιος πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα που θα της ανατεθούν. Πρώτη φορά ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές το 2002, επίσης συμμετείχε στις νομαρχιακές εκλογές Θεσσαλονίκης το 2006. Η τρίτη υποψηφιότητα της το Μάιο του 2019 για το δήμο Θεσσαλονίκης υπήρξε νικηφόρα» τόνισε ο Γ. Αβραμίδης.

Πότε θα υπάρξουν οι συσχετικές ανακοινώσεις; Το αμέσως επόμενο διάστημα και δεν θα αφορούν μόνο την κ. Αβραμίδου…

Φ.Δ.