Καλυψώ Γούλα: Κάποιοι έστησαν την επίθεση σε βάρος του Γ. Μπουτάρη

Την εκτίμηση ότι η επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν στημένη εξέφρασε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία συνόδευε τον Γιάννη Μπουτάρη.

Η κ. Γούλα μιλώντας στην εκπομπή «Ορθά – Κοφτά» του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι δρούσαν με αυτόν τον τρόπο, στο φως και ενώ γνώριζαν ότι οι ενέργειες τους καταγράφονται δείχνει ότι δεν ήταν μια αυθόρμητη κίνηση. Κάποια έστησαν αυτό το γεγονός. Δεν με πείθει ότι είναι κάτι αυθόρμητο».

Επίσης η κ. Γούλα χαρακτήρισε ως τρομακτικές κάποιες δηλώσεις που γίνονται. «Δεν υπάρχει «ναι μεν αλλά», είμαι πολύ κάθετη σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας: «Το να προσπαθούμε να επιχειρηματολογήσουμε με το «ναι μεν αλλά’ είναι χειρότερο από το χτύπημα» ενώ σημείωσε ότι ήταν «σοκαριστικό που δεν βγήκε κάποιος από το πλήθος για να σώσει την κατάσταση».

Για το πώς βίωσε η ίδια την επίθεση η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη την κατάσταση. Δεν περίμενα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στην πόλη».